Cégünkről

Cégünk 1991. évben alakult a Balaton partján Keszthelyen. Társaságunk kezdettől fogva konyhabútorok és az ezekhez szorosan kapcsolódó beépíthető készülékek értékesítésével foglalkozik. 2003-ig a csongrádi Tisza Bútorgyár termékeit forgalmaztuk, majd ezután bővítettük kínálatunkat több hazai bútorgyártó cég termékeivel és emellett olasz konyhabútorok forgalmazását is megkezdtük.

A hagyományos értékesítésen felül, többletszolgáltatásként, kedvező árfekvésű és igényes megjelenésű bútorok bemutatása mellett, a vásárló részére igény esetén az alábbi műszaki dokumentációkat készítjük el:

  • számítógépes látványterv
  • a konyhabútor látványtervéhez szükséges elektromos gépek kialakítási terve
  • csempézési terv
  • gáz- és vízvezeték szereléshez a beállítási rajz elkészítése
  • páraelszívó kivezetésének csatlakozási rajza

A megrendelt konyhabútort minden esetben a helyszínen visszamérjük.

Az elkészített bútorokat igény esetén leszállítjuk és beszereljük.

A fenti szolgáltatásokra a vásárlók részéről egyre nő az igény, mivel a konyhabútorok és a készülékek megfelelő kiválasztása egyre komolyabb szaktudást igényel.

Bemutatótermünkben a legmagasabb műszaki szinten széles elemválasztékkal és beépíthető készülékekkel mutatjuk be mintakonyháinkat. Nagy képernyős televízió segíti a közös látványtervezést.

Számítógépes látványtervezésünkről ide kattintva olvashat többet.

Munkatársaink segítségére lesznek abban, hogy Ön a bemutatott konyhabútoraink közül egyedi elképzeléseinek megfelelően állíthassa össze álmai konyháját.

 Cégünk kiemelt AEG partner.

Őszintén reméljük, hogy a bemutatótermünkben és a katalógusunkban szereplő termékek köré folyamatosan épülő szolgáltatásaink elnyerik tetszését, és nemsokára vásárlóink között üdvözölhetjük.

 

Somogyi Zoltán ügyvezető